Categories
Basketball Iowa Sports West Burlington

No.7 Van Buren clips No. 11 WB in OT, 71-68

Photo by Dan Hockett
West Burlington’s Sydney Marlow (10), tries to shoot over Van Buren’s Salena Sayre (15) and Taryn Scheuermann (25) Tuesday night in West Burlington. Van Buren (No. 7 Class 2A) downed West Burlington (No. 11 Class 3A) in overtime, 71-68.
Photo by Dan Hockett
West Burlington’s Samatha Dzawo (15) shoots over a Van Buren defender Tuesday night in West Burlington. Van Buren (No. 7 Class 2A) downed West Burlington (No. 11 Class 3A) in overtime, 71-68.
Photo by Dan Hockett
West Burlington’s Natalie Vandenberg (4) shoots a jumper against Van Buren Tuesday night in West Burlington. Van Buren (No. 7 Class 2A) downed West Burlington (No. 11 Class 3A) in overtime, 71-68.
Photo by Dan Hockett
West Burlington Head Coach John Vandenberg talks it over with the team before the start of overtime against Van Buren Tuesday night in West Burlington. Van Buren (No. 7 Class 2A) downed West Burlington (No. 11 Class 3A) in overtime, 71-68.
Photo by Dan Hockett
West Burlington’s Annaka Harris (2) drives to the basket in overtime against Van Buren Tuesday night in West Burlington. Van Buren (No. 7 Class 2A) downed West Burlington (No. 11 Class 3A) in overtime, 71-68.